Cashback World стигна до 15 милиони регистрирани членови


Најголемата куповна заедница во светот ја достигна бројката од 15 милиони регистрирани членови, во повеќе од 50 земји во целиот свет.

Cashback  World е програма која е наменета за пазарувње низ целиот свет која се адаптира на потреби во современиот онлајн простор. Членовите на  Cashback World можат да уживаат во купувањето со својата Cashback картичка која нуди атрактивни шопинг предности во форма на Cashback и Shopping Points на потрошувачите коа сакаат да заштедат пари при пазарување кај Трговски Партнери со користење на Cashback картичката или онлајн.

Преку Cashback World Partner програмата, Cashback World им нуди на компаниите едноставна и иновативна лојална програма за потрошувачи, овозможувајки им да станат дел од овој свет на пазарување.

Како еден од главните приоритети на компанијата е максимално проширување и постојано зголемување на својата заедница, како и проширување на можностите на купување.

 

 


Видете следно

Инаугурацијата на Бајден погледана од онаа на Трамп пред четири години

Околу 40 милиони луѓе ја гледаа на телевизија инаугурацијата на демократот Џо Бајден за претседател …