Да помогнеме на фамилијата на возачот на автобусот кој почина на Стража


Во групата на социјалната мрежа фејзсбук „Православни вести и патувања“ одекна информација дека возачот што починал на Стража, бил еден од оние кои ги возеле верниците на литијата во Струга, на која, учествуваа голем број на граѓани по повод празникот Св. Ѓоргија.

Пораката од порталот Курир ви ја пренесуваме во целост и на време ќе ве известиме за деталите околу донаторската акција:

НАПОМЕНА: Возачот има син на возраст од 2 години и 10 месеци.


Видете следно

Прошетките во природа се најдобра компензација и најделотворни во вакви вонредни услови

Високото ниво на стрес и недостатокот на физичка активност се новиот предизвик со кој сите …