Да работиш за Apple, а да се викаш Сaм Сунг


Вработен во Apple, кој се вика Сам Сунг е името на поранешен соработник на компанијата на покојниот Стив Џобс. Во моментов Сам Сунг ја продава на аукција визитната картичка, соопштува The Verge.

Сам Сунг работел во продавница на Apple во Ванкувер, а сега работи на нова локација. Неодамна тој ја открил последната од своите стари бизнис картички и решил да ја продаде на аукција на eBay заедно со стара маица со генијот на Apple и да ги даде сите пари на добротворната организација Children’s Wish BC / YK.


Видете следно

Истражување: Речиси секој наставник користи дигитални алатки во наставата

Речиси секој наставник користи дигитални алатки во наставата, покажува истражување во рамки на проект за …