,,ДЕНОВИ НА ИТАЛИЈАНСКИ ДИЗАЈН” во Ист Гејт Мол


„Деновите на италијанскиот дизајн” во East Gate Mall под покровителство на Амбасадата на Република Италија и ITA-Italian Trade Agency Skopje, е 10-дневен настан посветен на италијанскиот дизајн кој има за цел да го промовира одличниот избор на италијански брендови присутни во нашиот трговски центар.

Во East Gate Mall има повеќе од 20 врвни италијански брендови од модната индустрија, детска облека, накит, часовници, чевли и чанти. Од 14-ти до 24-ти март, нашите посетители ќе имаат можност да ги видат италијанските продавници брендирани со потписот на официјалниот ден на италијанскиот дизајн и да уживаат во промоциите организирани за овој настан.


По повод настанот, East Gate Mall ќе ги исполни своите авении со посебен италијански шмек, изложувајќи ги најомилените превозни средства во оригинален италијански дизајн: прекрасните веспи и неверојатното пламено Ферари.

Не пропуштајте ја шансата да уживате во совршенството и во магичната атмосфера која само италијанскиот дизајн може да ја рекреира. Не ви треба авионски билет, треба само да дојдете во East Gate Mall!


„Деновите на италијанскиот дизајн” во East Gate Mall под покровителство на Италијанската Амбасада и Италијанската стопанска комора, е 10-дневен настан посветен на одбележувањето на италијанскиот дизајн со цел да се покаже на нашите граѓани одличниот избор на италијански брендови присутни во нашиот трговски центар.

Во East Gate Mall има повеќе од 20 италијански брендови со најдобар квалитет од модната индустрија, детска облека, накит, часовници, чевли и чанти. Од 14-ти до 24-ти март, нашите посетители ќе имаат можност да ги видат италијанските продавници брендирани со потписот на официјалниот ден на италијанскиот дизајн.


По повод настанот, East Gate Mall ќе ги исполни своите авении со посебен италијански шмек, изложувајќи ги најомилените превозни средства во оригинален италијански дизајн: прекрасните веспи и неверојатното пламено Ферари.

Не пропуштајте ја шансата да ја искусите типичната италијанска убавина и да се задлабочите во магичната атмосфера која само италијанскиот дизајн може да ја рекреира. Не ви треба авионски билет, треба само да дојдете во East Gate Mall!


Видете следно

Потпишан Договор за санирање на Домот на култура “Билјана Беличанец”

Ќе се санира Домот на култура “Билјана Беличанец”. Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денес го потпиша Договорот …