Дирекцијата на ТИРЗ ќе ги презентира економските активности во индустриските зони во 2021


Дирекцијата за технолошко-индустриски и развојни зони денеска ќе ја презентира анализата за економските движења во индустриските зони во 2021 година.

На прес-конференцијата, што ќе се одржи во медиа центарот во Владата, ќе се обрати директорот на Дирекцијата на ТИРЗ, Јован Деспотовски, кој ќе се осврне на постигнатите резултати по воведувањето на новиот концепт за привлекување инвестиции. бак/сп/Видете следно

РАДОВАН ВИТОШЕВИЌ ПОСТАВЕН ЗА ДИРЕКТОР НА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА НА КОМПАНИЈАТА MYWORLD

Генералниот директор на компанијата myWorld (мајВорлд), Радован Витошевиќ, е поставен за регионален директор на компанијата …