ДКСК ќе ја одржи 71-та седница


Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска ќе ја одржи 71-та седница.

На дневен ред, како што соопштија од ДКСК, е измена и дополнување на Упатството за рангирање на предметите за постапување на ДКСК по основ на доставени пријави бр. 03-2233/1 од 12 февруари 2021 година, како и работа по конкретни предмети. мс/ев/
Скопје, 30 јуни 2022 (МИА)Видете следно

Продолжува „сагата” на поднесување бизарни претставки до АХВ

Сосед ги храни уличните кучиња и мачки кои се собираат во голем број, а потоа …