„ДЛУМ НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ“


Друштвото на ликовни уметници на Македонија има чест да ве покани на отварањето на изложба „ДЛУМ нова генерација на млади“ која што ќе се одржи на 06.03.2020 година (петок) во Уметничкиот центар АРТ ХАБ , ГТЦ, 2 спрат, локал 306 во Скопје со почеток во 20 часот.

На изложбата учество ќе земат: Александар Зафировски, Бојан Ковски, Владимир Здравевски, Ѓорги Динев, Дарко Кешќец, Ива Станковски, Кристијан Јованоски, Марко Вујисиќ, Стефан Младеновски, Филип Цакоски, Ана Спасова, Ана Трајковска, Игор Таневски, Виктор Семенпеев, Зуљеха Зибери Али,


Видете следно

Спроведени 7.633 надзори, над шеесетина трговци ја намалија зголемената цена на лимоните

Во периодот од 23-27 март годинава шест Инспекторати спроведоа вкупно 7.633 надзори во различни сектори …