Доделување пофалници и награди на најдобро дипломираните студенти во учебната 2020/2021 година на УКИМ


По повод одбележувањето на 73-годишнината од основањето на Универзитетот и одбележувањето на 24 Мај – Денот на светите Кирил и Методиј – патрониот ден на Универзитетот, денеска на платото пред влезот на Ректоратот ќе бидат доделени пофалници и награди на најдобро дипломираните студенти во учебната 2020/2021 година на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје.


Видете следно

МОТ: Меѓусекторска соработка и инвестирање во сите региони за поголема успешност на мерката Гаранција за млади

На Меѓународниот ден на младите – 12 август, Меѓународната организација на трудот (МОТ) ги презентира …