Еден ден по новите правила за паркинг на средно Водно се огласија од град Скопје: Еве што велат градските власти


„Голем број граѓани и денеска го искористија убавото време и бесплатниот автобуски превоз и го посетија Водно. Граѓаните што решија со возила да го посетат Водно прописно паркираа и ја почитуваа ново воведната зона А0 за пакрирање.

Од страна на сообраќајна полиција за непрописно паркирање денеска беа казнети вкупно 4 физички лица.

Град Скопје деновиве го уреди паркингот на Водно и постави заштитни банкини и столпчиња за да се оневозможи паркирање на самиот пат“, соопштија од Град Скопје

Видете следно

Шилегов: Од идната сезона, Дрисла нема да биде фактор за загадувањето на воздухот особено околу Лисиче

  Градоначалникот Шилегов денеска во Дрисла организираше Отворен ден за новинарите и за претставниците и …