Единствена Македонија: Како нова легална власт веднаш ќе донесеме закон за конфискација и одземање на натрупаното богатство во изминатите 27 години од двете банди на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ


ВМРО-ДПМНЕ на прес конференции зборува за големо мафијашко богатење на фамилијата Заеви. Од СДСМ велат богатењето на фамилијата на Заев е СПОРЕД ЗАКОНОТ!

СДСМ како опозиција на прес конференции зборуваше за големо мафијашко богатење на фамилијата Груевски. Од ВМРО-ДПМНЕ тогаш велеа богатењето на фамилијата на Груевски се СПОРЕД ЗАКОНОТ!

Единствена Македонија како нова легална власт веднаш ќе донесе закон за конфискација и одземање на натрупаното богатство во изминатите 27 години од двете банди на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, и се ќе биде СПОРЕД ЗАКОНОТ!

п.с Прочијате за ова во втората цел во Прогласот!


Видете следно

Сега е времето да кажете ДА! на фустанот на вашите соништа: Седмиот The Bridal Fashion Night закажан на 4 февруари

Идните невести ќе имаат уште една шанса да ги видат најубавите венчални фустани на седмиот …