Економски форум „Општините и граѓаните: Заедно кон подобар буџет”


Скопје, 10 септември 2020 (МИА) – Економски форум „Општините и граѓаните: Заедно кон подобар буџет” ќе се одржи денеска во Скопје во организација на мрежата ФИСКАСТ и Finance Think.

Тема на форумот ќе биде „Мои пари, моја одговорност”: Партиципативно буџетирање во општините”.

Поздравно обраќање е најавено од претставник  на УСАИД во земјава, а студија со резултати ќе презентира извршниот директор на Finance Think Благица Петрески.


Видете следно

Владата ги објави платите на премиерот и министрите за декември

Владата на својата официјална веб-страница објави список со износот на платите на премиерот, вицепремиерите и министрите кои …