Еве што изјавил Г.Г. МИХАИЛ за малцинствата во Македонија пред 20 години


Архиепископ Охридски и Македонски г.г. Михаил пред повеќе од 20 години изјавил дека ние не можеме да си дозволиме, во нашата држава, во Македонија, малцинства да се ставаат со нас.

“Не можеме ние да си дозволиме, во нашата држава, во Македонија, малцинства да се ставаат со нас. Ние сме домаќините! Тие живеат со нас! Ние имаме почитување за нив, се’ што е нивно, а тие сакаат да се дигнат дури над нас…”


Видете следно

Сега е времето да кажете ДА! на фустанот на вашите соништа: Седмиот The Bridal Fashion Night закажан на 4 февруари

Идните невести ќе имаат уште една шанса да ги видат најубавите венчални фустани на седмиот …