Еврото денес е 61.5028 денари


Денес, официјалниот среден курс ќе биде 61.5028 денари за едно евро, објави Народната банка.

За разлика од еврото доларот денеска ќе се тргува по среден курс за 50.5738 денари.


Видете следно

Акциска контрола на полицијата во Кавадарци и Неготино, изречени 93 мерки

Сообраќајната полиција изрекла 93 мерки за време на вчерашната акциска контрола во Кавадарци и Неготино. …