Facebook се откажа од поштата


Социјалната мрежа Facebook ја запре услугата за e-mail со адреса @facebook.com која ја пушти на крајот на 2010 година, но не беше користена многу активно, пренесе Франс прес.

Предупредуваме дека луѓето кои користат адреса @facebook.com дека неговите функции се менуваат. Кога некој ќе прати пошта на адресата @facebook.com, таа нема да оди во пораките на корисникот во Facebook, а ќе биде испратена кон првата наведена адреса во акаунтот, велат од Facebook.


Видете следно

АНАЛИЗА: Ревизија во општина Струга – сметката блокирана од 2010 та година!

Блокирана сметка, зголемување на финансиски обврски, судски процеси – серија на пропусти, недоследности и постапувања …