Facebook влегува во бизнисот со продажба на билети


Социјалната мрежа Facebook go создаде копчето “Buy Tickets”.

Facebook тестираше нова опција која овозможува полесно купување на билети. Новото копче е индикатор дека Facebook имаат поголеми амбиции да влезат во бизнисот со продажба на билети.

Последните месеци компанијата тестираше различни извори на приход. Спомнуваме дека таа неодамна пушти можност за платени пораки кон непознати, како и нови мапи ваучери.


Видете следно

Јовица Ивановски со стихозбирката „Човек“ добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ за 2019 година

„Јовица Ивановски со стихозбирката „Човек” е добитникот на годинашната награда „Браќа Миладиновци”, која ја доделува …