Глигоров: На избори се гласа. Ако не ти е добар изборот гласај за друга партија или неважечко направи го ливчето


„СО ИГНОРИРАЊЕ НЕ СЕ РЕШАВААТ ПРОБЛЕМИ – МОЖЕ САМО ДА СЕ ОДЛОЖУВААТ И ЗГОЛЕМАТ
На избори се гласа. Не е добро да се апстинира. Ако не ти е добар изборот, не гласај за трилерот СДС-ДУИ-В/Д. Гласај за друга партија. Еве на пример за Твоја партија. Или некоја друга партија надвор од ДУИ. Или неважечко направи го ливчето. Стори нешто за Македонија.
Никој не направил некаков развој со бојкот и игнорирање на предизвик/проблем. Активности се потребни.
❤️МК
(се мислев да го избришам постов на крај откако го напишав. но го оставам чисто за мене да ми биде потсетник. и да го споделувам на оние што бојкотирале и што маштаат Мк да се изгради во држава само со критикување и без делување)“

Facebook статус: Венко Глигоров


Видете следно

РКЕ:Стартува дефинирањетона принципите врз основа на кои ќе се прошири постојната листата на ранливи потрошувачи

Стартува дефинирањетона принципите врз основа на кои ќе се  прошири постојната листата на ранливи потрошувачи …