Град со големина на орев: Погледнете каков хорор преживеаа жителите на Крива Паланка (Видео)


Големо невреме ја зафати Крива Паланка. Градот беше со големина на орев и оштети многу автомобили и обијекти.


Видете следно

СКОПЈЕ СО PUMPTRACK ПОЛИГОН КАЈ ОЛИМПИСКИОТ БАЗЕН

Вљубениците во велосипедизмот, ролерите и скејтбордите наскоро ќе имаат можност да ги покажат своите вештини …