Хорор во болница: Во скенер заборавиле жена цели шест дена


70-годишната Асенка Христова, од бугарскиот Павликени била заборавена во скенер во болница цели 6 часови, соопшти 24часа.бг.

Инцидентот се случил кон крајот на септември. Жената имала болест на белите дробови и била примена за истражување во здравствена установа. По некое време, сепак, нејзините најблиски биле загрижени.

Ќерката и сопругот на Асенка Христова започнале да ја бараат, вклучително и на гробиштата. Таа била пребарана и од болницата, па дури и ја известила полицијата. На крајот, се покажало дека жената е врзана во скенерот, кој бил затворен, .


Видете следно

Еве што изјави таткото на Малчанскиот бербер за својот син киднапер

„Дваесет и две години робија не помогнаа мојот син Нинослав за да се поправи, и …