Хорор за време на летот Келн – Скопје: Погледнете што се случувало во авионот


На вчерашниот лет од Келн кон Скопје се случија големи турбуленции.

Како што дознава порталот ин7 од патниците кои што биле во авионот, надвор имало силен ветер и никој од нив не се сомневал дека можеби станувало збор за некој технички пороблем на авионот.

-Се вознемиривме. Турбуленциите беа силни и траеа долго. Во еден момент видов еден паднат патник на кој што стјуардесите му помагаа. Не ми се случило никогаш порано ова, открива еден од патниците во авионот за ин7.тв.


Видете следно

Пет години стратешко партнерство на Тутунски Комбинат Прилеп и Филип Морис Интернешнал

Eфикасностa на Тутунски комбинат Прилеп е резултатот од петгодишното стратешко партнерство остварено со Филип Морис …