„Инбох“ ви ја покажува иднината


Транспарентноста на компаниите е најголемото очекување од корисниците во денешно време. Токму затоа со цел да покаже уште поголема отвореност и да ги приближи своите услуги до корисниците компанијата „Инбох“ креираше иновативна веб страна http://www.inbox.com.mk/, каде секој посетител преку виртуелна тура може да се запознае со иднината на модерното административно работење.

Виртуелна тура, Физичкa архивa, Е-Архива, Архивски сеф, Дигитализација се сегментите на новата веб страна на „Инбох“, преку кои на иновативен начин можеме да се запознаеме со “безхартиената„ канцеларија и да ја искусиме вредноста на “виртуелните полици„.

Да се запознаеме со „Инбох“ иновативниот систем за архивирање кој обезбедува брза и лесна достапност на информациите, целосна контрола над документацијата овозможувајќи им на компаниите да ја подобрат својата организациска ефикасност. http://www.inbox.com.mk/Virtual-Tour 

Станува збор за успешна бизнис иновација на македонскиот пазар, која е спој на добро познати технолошки достигнувања во нов бизнис модел, што интегрира 3 технологии. „Инбох“ не е 100% физичка архива ниту е 100% дигитална архива, а употребените технологии дозволуваат по потреба на клиентот да се претвори во едно или друго, што е неговата уникатност.


Видете следно

Marlboro Core 7.0 произведени во Тутунски комбинат Прилеп достапни на македонскиот пазар

Marlboro Core 7.0 кои се произведуваат во Тутунски комбинат Прилеп (ТКП), отсега достапни на македонскиот …