Изградија тунел под автопатот во Холандија за само еден викенд (Видео)


Изградија тунел под автопатот во Холандија за само еден викенд


Видете следно

Дали папараците „го уловија“ Никола Груевски во Будимпешта ?

Здраво г-дине Груевски, сте за едно кафенце? pic.twitter.com/l6kMGdtrGh — Сплинтер (@sinisa_goliOtok) December 11, 2018