Breaking News

Изјавa на министерот Бочварски во Берово (во живо)


Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски на средба во Општина Берово со градоначалникот Звонко Пекевски, на која ќе ги образложат поедноставените постапки за поставување фотонапонски електроцентрали.

.