Breaking News

Изложба на Наталија Пулејкова Радевска


Во ЈУ Дом на култура „Кочо Рацин“ – Скопје вечер со почеток во 20 часот ќе биде отворена самостојната изложба на Наталија Пулејкова Радевска.


Отворањето на изложбата ќе биде во Галерија „КО-РА“ во малиот салон. сх/мд/