Breaking News

Каевски: Големи се несогласувањата во ДПМНЕ, се што прави Мицкоски е да ја сочува својата фотелја во белата палата


– Се што прави Мицкоски е за заштита на неговата фотелја во белиот дворец. И секогаш кога имаат внатрешни несогласувања некој друг им е крив.


Граѓаните паметат дека слични меѓусебни обвинувања кога се фатија за рацете во медот. И тогаш пак за СДСМ се фатија. Сега повторно имаат некакви несогласувања.


 Постојат структури во ДПМНЕ кои што велат дека оваа изолација којашто ја протежира Мицкоски не е добра за земјата. Во ДПМНЕ стана таква пракса на поделби.

Да не го мешаат СДСМ во нивните внатрепартиски несогласувања, Мицковски да не остави надвор од неа и сам да ја реши.


Одвлекување на вниманието од нивните поделби, кавги и несогласувања не поминува, рече пратеникот на СДСМ и портпарол, Дарко Каевски. .

Извор: МИА