Како астронаутите ја сечат косата во вселената (Видео)


Како астронаутите ја сечат косата во вселената ?


Видете следно

НА ТЕМА ОБЈЕКТИВНОСТ СТАРТУВА ОСМАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈН ВО СКОПЈЕ

ОБЈЕКТИВНОСТ е темата на осмото издание на Недела на дизајнот во Скопје (Skopje Design Week) …