Како да откриете дали некој ве блокирал на Фејсбук


Твојот пријател на Фејсбук започна тотално да те игнорира? Можно е тој да го блокирал вашиот акаунт.

MakeUseOf објаснува како да откриете дали е тоа така. Внесете го името на лицето во полето за пребарување. Ќе се појави список на профили и страници. Кликнете на „Луѓе“ и движете се низ резултатите.

Ако сте блокирани, профилот на оваа личност нема да се прикажува под оваа поставка. Но, ако го пребарувате табулаторот, многу е веројатно дека неговиот профил е присутен тука, иако ве блокирал.


Видете следно

Бајден го доби својот нов официјален претседателски профил на Твитер

Новоизбраниот претседател на САД Џо Бајден го доби својот нов официјален претседателски профил на Твитер, …