Како изгледа „дивиот запад“ во населба Сингелиќ, Скопје


Како изгледа „дивиот запад“ во Сингелиќ?


Видете следно

СКОПЈЕ СО PUMPTRACK ПОЛИГОН КАЈ ОЛИМПИСКИОТ БАЗЕН

Вљубениците во велосипедизмот, ролерите и скејтбордите наскоро ќе имаат можност да ги покажат своите вештини …