Какво време не очекува овој и наредниот продолжен викенд?


Времето во Македонија во наредните неколку дена ќе биде променливо. Како што може да видите од временската прогноза на Yahoo од утре ќе следи облачно време, а за време на викендот се очекуваат грмежи и врнежи на одредени места.

Врнежливо време се очекува да имаме и за време на наредниот продолжен викенд.

Видете следно

ГРАД СКОПЈЕ ПОСТАВИ ДИГИТАЛНИ МЕРАЧИ НА БРЗИНА ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ

За да се зголеми безбедноста во сообраќајот и да се намали бројот на сообраќајни незгоди …