Каракамишева: Сите паднавте на најважниот испит за државата


Каракамишева со прашање до партиите: Каде бевте вие да излезете на улица кога се менуваше уставот

“Гледам, слушам, партиите се мерат кој повеќе луѓе извадил на митинзите и искрено ме фаќа горчина и револт КАДЕ БЕА СИТЕ ТИЕ ЈАКИ МИТИНЗИ И СОБИРАНКИ КОГА СЕ МЕНУВАШЕ УСТАВОТ, кога се менуваше ИСТОРИЈАТА, ИДЕНТИТЕТОТ, кога ни променија се што ни е свето???

Каде бевте вие големи лидери и симпатизери, Македонци и други ДА СЕ СПРОТИВСТАВИТЕ НА ЕТНОЦИДОТ? Милувате да кажете зборови не се потребни, потребни се дела!

ТОКМУ ЗА ДЕЛАТА ПИШУВАМ И ПРАШУВАМ!

Митинзите не се дела за Македонија, митинзите се мерење на партиските “рејтинзи”, ако воопшто можат така да се измерат! Едно ќе ви кажам. – СИТЕ ПАДНАВТЕ НА НАЈВАЖНИОТ ИСПИТ ЗА ДРЖАВАТА.”

Facebook статус на Татјана Каракамишева


Видете следно

ГДУ: Премиере, почнете да барате оставки од оние кои не му служат на народот. Почнете од градоначалникот на Аеродром, Златко Марин

Ви пренесуваме интегрален дел од текстот од соопштението на ГДУ: „Наместо дрва, никнаа згради. И …