Кои автомобили не ги гледа возачот на камионот?


Секој возач треба да знае да ја провери точката пред да ја промени лентата во која се движи.

Ќе погодите ли кои автомобили не ги гледа од неговата висока кабина?


 


Видете следно

МОК одлучи Јован Стојоски од атлетичарите да не претставува на Олимписките игри во Токио

Македонскиот олимписки комитет одлучи Јован Стојоски од атлетичарите да патува на Игрите во Токио. – …