Кои се најдобрите смартфони на пазарот во моментов?


Кога купуваме нов телефон, убаво е да си направиме детално истражување на она што ќе ни е најкорисно. Изборот е веќе голем и никако не е лесен.

Сајтот Business Insider дава одредени насоки така што ги подредува најдобрите смартфони на пазарот во моментов.

Класификацијата е направена врз база на фактори како дизајн, софтверски и хардверски карактеристики, содржина, издржливост и цена.

Еве го топ 5:

Samsung Galaxy S5

OnePlus One


HTC One (M8)


HTC One (M8) Google Edition


iPhone 5S


Видете следно

Кој е новиот починат пациент од коронавирус ?!

Министерството за здравство информира дека утрово на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби во …