Кој ги доби картите за финалето на FIFA World Cup 2018 Russia?


Заврши и вториот циклус од забавната игра на Скопје Сити Мол во која најдобриот учесник освои 2 карти за финалето на FIFA World Cup 2018 Russia. Игнат Богдановски е вториот добитник кој ќе замине во Москва за да го следи во живо финалето на светското првенство. Интерактивната игра е во организација на Скопје Сити Мол во партнерство со Кореа Ауто Трејд – официјалниот дистрибутер за Hyundai на територијата на Македонија и Косово.

Добитникот на 2 карти за финалето во Москва – Игнат Богдановски, ќе патува заедно со добитнкот на 2те карти од првиот циклус – Екрем Далип. Покрај картите за натпреварот, организаторите се погрижија да го обезбедат и сместувањето, како и да ги покријат патните трошоци. Во забавната игра која траеше 3 недели, учествуваа повеќе од 2000 натпреварувачи кои со употреба на фудбалски вештини се обидоа да освојат патување за две лица на финалето од светското првенство или некоја од многуте дополнителни награди.

 


Видете следно

(ВИДЕО) Mакедонскиот филм „Воени кучиња“ сеуште го држи првото место на натпреварот „Филм конверт“

Македонски краток филм „Воени кучиња“, на режисерите Пеце Здравковски и Бојан Соклевски, повторно е дел …