Кока-кола ќе го започне првиот алкохолен пијалок во својата историја


Гигантот за безалкохолни пијалоци Кока-Кола е еден чекор поблизу до промовирање на својата прва марка алкохолни пијалоци, пренесува Mirror.

Производителот на газирани пијалоци го регистрирал името EH Canning во Канцеларијата за интелектуална сопственост во категоријата алкохол.

По 126-годишна историја на производство на безалкохолни пијалоци, Кока-Кола ја руши традицијата за создавање на својот прв алкохолен пијалок.


Видете следно

Каква вода пијат скопјани?

ЈП Водовод и канализација – Скопје со цел подобра информираност на граѓаните на град Скопје, …