Колку пари чини проститутка на Волстрит


За време на финансиската криза имало помалку работа за Челзи. Но, работите веќе се вратени на нормала. Движењето на берзата влијае на бизнисот со проститутки. “Бизнисот во моментов оди добро. Веднаш можам да ви кажам дека бонусите на Волстрит оваа година се добри. Некои клиенти ми кажуваат за својата работа. Овој јануари и февруари им плаќаат доста добро. ”

Челзи веќе има заштеда од неколку стотици илјади долари во неколку фондови.

CNBC разговараше и со Холи – друга проститутка. Таа е од Ванкувер и лета до Њујорк, кога има работа. Се согласува да даде кратко интервју за “работниот ангажман”. Холи не работи само со клиенти од Волстрит. Вели дека тие не се поразлични од другите. Нејзината тарифа е 1 000 долари на час со минимум од 2 часа. Таа постојано лета за Ванкувер – Њујорк. Холи има 29 години и веќе има заштедени 100 000 долари. Еднаш дошла до Њујорк, но клиентот го одбил ангажманот во последен момент. Сепак наутро се појавил и тој и платил. И во бизнисот со проститутки е како на Волстрит. Кога има побарувачка, има и понуда. Во моментов и двата бизниси одат нагоре.

Видете следно

СО НОВА АВТОБУСКА ЛИНИЈА ОТВОРЕНА ТУРИСТИЧКАТА СЕЗОНА СКОПЈЕ 2018

Градоначалникот Шилегов денеска присуствуваше на официјалниот почеток на новата туристичка сезона Скопје 2018 и промоцијата …