Конференција „Отворено за корупцијата во спортот и штетата што корупцијата ја нанесува на младите спортски таленти“


Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска денеска ќе биде домаќин на конференцијата „Отворено за корупцијата во спортот и штетата што корупцијата ја нанесува на младите спортски таленти“, која ќе се одржи во „Клубот на пратеници“.


Видете следно

МОТ: Меѓусекторска соработка и инвестирање во сите региони за поголема успешност на мерката Гаранција за млади

На Меѓународниот ден на младите – 12 август, Меѓународната организација на трудот (МОТ) ги презентира …