Контакт / Ценовник

 

ПРЕЗЕМИ ЦЕНОВНИК ЗА ОГЛАСУВАЊЕ (pdf) – фиксен закуп

ПРЕЗЕМИ ЦЕНОВНИК ЗА ОГЛАСУВАЊЕ (pdf) – закуп на импресии (CPM)

 

Доколку сакате да се рекламирате на Бизнис Вести, контактирајте не biznis[et]biznisvesti.mk