Лада покажа дека нивните возила се речиси неуништиви: После 6 месеци во вода „Ладата“ пали без проблем


Во видеото подолу ќе може да видите како возилата Лада се речиси неуништливи. После 6 месеци потопен во вода, автомобилот Лада со малку додадено масло и гориво пали без проблем.

Погледнете во видеото:

 


Видете следно

Поради високата загаденост во Скопје, Шилегов апелира рано наутро и доцна навечер да се избегнува долготрајна изложеност на отворено

По добиеното соопштение од Министерството за животна средина и просторно планирање за надминување на ПРАГОТ …