Лавина реакции по пропустот со химната од Тамара: „Mе нервира тоа што ја навредуваш интелигенцијата наша“


Пејачката Тамара Тодевска вчера на прославата на годишнината од независноста на САД не го отпеја делот каде се споменуваат имињата на револуционерите Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев и Сандански. Еве што пишува дел од публиката за неа на Facebook:


Видете следно

Ангеловска на тркалезна маса на СБ: Светска банка останува наш посветен партнер

Светска банка останува наш посветен партнер, како во поволни економски услови, кога ни е поддршка …