Лошото градење на Водно предизвикува ерозија: Свлечишта се закануваат да ги затрупаат населбите под планината


Лошото градење на Водно предизвикува ерозија на земјиштето кое при поројни дождови и други природни непогоди може да ги затрупа населбите под планината, предупредуваат експертите.


Видете следно

Делегација на Владата присуствуваше на Централната прослава по повод Денот на Армијата – 18 Август

Делегација од Кабинетот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, во состав …