Македонија започнува преговори за членство во ЕУ


Македонија започнува преговори за членство во ЕУ,  беше пред кратко време соопштено на прес конференција во Владата на РСМ.

Проследете ја во живо видеоконференцијата на која Европската Унија ќе донесе одлука за почеток на преговорите со Македонија:

 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=139950794123181&ref=watch_permalink


Видете следно

Заев: Имаме подигната економија !

Денеска сме призната држава во целиот свет. Остварени се стратегиските цели, државата и нејзините идентитет …