Македонскиот кик боксер Даниел Стефановски се закити со нова светска титула


Даниел Стефановски кој е Европски и Швајцарски првак во тајландски бокс доцна се закити со нова светска титула на ИСКА, една од најголемите кик бокс организации. Стефановски за противник го имаше Софијан Алилуше од Франција.

Стефановски на натпреварот го победи Францускиот противник Софијан Алилуше и му зададе катастрофален пораз уште во првата рунда.


Видете следно

Овчеполската житница станува извор на зелена енергија (видео)

Дел од некогашната овчеполска житница веројатно догодина ова време ќе стане извор на таканаречена „зелена …