Малчески: До кога ќе го уништувате и она малку убаво што остана во Република Македонија?


По 21 година во Охрид наплажите на потегот од Самоиловата тврдина кон Партизан, Младост се поставени знаци забpaнето пливање.

Универзитетскиот професор Самоил Малчески на Фесјбук напиша порака:

„После 21 година во Охрид, прв пат на потегот од Самоилова тврдина на плажите кон Партизан, Младост се поставени знаци забрането пливање!

Колекторот после толку години не е во функција!

Ало фотелјаши, вие што се грижевте, што кажувате дека ќе не биде дали сте нормални?
До кога ќе го уништувате и она малку убаво што остана во Република Македонија?

Криминалци едни неспособни!
Се работи за здравјето на луѓето, за уништување на природа, за уништување на туризмот!“


Видете следно

Денеска се одржа годишната Конференција – „Зајакнување на заедниците: нов моментум за децентрализацијата“

Денеска се одржа годишната Конференција на децентрализацијата и локалната власт – „Зајакнување на заедниците: нов …