Миленко му испрати порака на Груевски: Еве што напиша на Facebook


„Ти зошто кога можеше и ТРЕБАШЕ не ловеше (апсеше), сега тебе и твоите те ловат (апсат).

Греота за луѓето по притвори што затоа што ти на време кога ТРЕБАШЕ и кога законски тоа беше оправдано не го уапси Заев, не го прати да лежи Бучко, не го гонеше фармацевтскиот мафијаш Пановски – сега од ладовина покрај An der schönen blauen Donau солиш памет.“


Видете следно

Јоци: Дивоградбите од Скопје си стасаа и во Охрид

Новинарката Јорданка Ивановска-Јоци вели дека општинарите во Охрид ќе урнат една-две дивоградби во Охрид ради …