Breaking News

Министерката Тренчевска ќе присуствува на отворањето на градинка во Крива Паланка


Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска ќе присуствува на отворање на градинката „Поточиња“, како дел од ЈУОДГ „Детелинка“ во Општина Крива Паланка.