Момчиња од средно училиште го изненадија својот пензиониран наставник со неверојатен настап (Видео)


Момчиња од средно училиште го изненадија својот пензиониран наставник со неверојатен настап


Видете следно

Средба со претседателот Пендаровски, по повод отвореното писмо упатено до него на 30 октомври 2019 година

Над 25,000 наши граѓани починале прерано изминативе осум години поради загадениов воздух кој го дишеме, …