Motorola ќе предизвика земјотрес – паметен телефон за само 50 долари


Денис Вудсајд главниот извршен директор на Motorola изјави деканот останете идеја за создавање на smartphone кој ќе чини само 50 долари и се прави притисочната тој план навистина да се реализира. Досега Motorola силно го размрда пазарот на паметни телефони СП супер квалитетниот и евтин Motorola Moto G, велат од телефони.мк.

Според Вудсајд кога е возможно да се произведе и продаде солиден паметен телефон како Motorola Moto G за само 179 долари, не гледа пречка зошто компанијата не би се стремат коњ Уште поевтината понуда до 50 долари , Каде сигурно останете огромен интерес.


Не дека нема да најдете паметен телефон на пазарот штетен само 50 долари , но сигурно нема да најдете тон квалитет за таа цена , а познавајќи ја серизноста на Motorola ова може целосно да се промeни СП воведување на многу подобри Стандард кога е вото прашање најниска класа.


Видете следно

Каратистите на „Макпетрол” доминантни на младинското државно првенство

Натпреварувачите на карате клубот „Макпетрол” викендов во Гостивар имаа извонредно енергичен и убедлив настап на …