Breaking News

Можен прекин на водоснабдувањето во Шуто Оризари


ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека денеска е можен прекин на водоснабдувањето во населбата Шуто Оризари.


Причина за прекинот е чистење на резервоарот во Шуто Оризари, а со работни активности ќе се почне во 12:00 часот. мч/дма/


фото: МИА архива