МВР објави јавен оглас за вработување на 600 полицајци


Министерството за внатрешни работи објави оглас за вработување на 600 полицајци на повеќе места низ територијата на целата држава.

Потребно е најмалку средно образование, добро познавање на македонскиот јазик …

За повеќе околу огласот на https://mvr.gov.mk


Видете следно

СКОПЈЕ СО PUMPTRACK ПОЛИГОН КАЈ ОЛИМПИСКИОТ БАЗЕН

Вљубениците во велосипедизмот, ролерите и скејтбордите наскоро ќе имаат можност да ги покажат своите вештини …