Breaking News

Нагорно-Карабах: Најмалку 25 загинати во воената кампања на Азербејџан


Бројот на загинати во Нагорно-Карабах се искачи на повеќе од дваесетина откако Азербејџан почна „антитерористички“ операции во спорниот регион на Јужен Кавказ, соопштија вечерва локалните власти.


.


Извор: МИА