Најчевска: Е Гордана, Гордана, гадна ова вмровскава кал што се лепи и не ти дава да претнеш


-А ете јас сепак имав подобро мислење за Гордана отколку што заслужувала.

Треба да си многу суетен или многу примитивен за да не смогнеш сили да му честиташ на противникот кој те победил.

Е Гордана, Гордана, гадна ова вмровскава кал што се лепи и не ти дава да претнеш.

Бев сигурна дека раководството на ВМРО нема да му честита на Пендаровски. Тие се примитивци кои случајно залутале во политиката.

Ама Гордана? Госпожата која наводно била дел од меѓународни тела и форуми? Изгледа сепак само се шетала и шопингувала. Толку било.

ФБ статус на Мирјана Најчевска


Видете следно

МФ: Според ОЕЦД, Република Северна Македонија со најдобра бизнис клима во регионот

Република Северна Македонија има најповолна бизнис клима во регионот, а исто така во однос на …